preloader logo
Forn de pa tradicional de Mallorca

Forn de pa tradicional de Mallorca

L'obrador de Panord

Som un forn de pa tradicional i pastisseria de Mallorca fundat a Alcúdia el 1997. Des del nostre naixement hem apostat per elaborar pa, brioixeria i pastisseria de qualitat de forma artesanal. Els nostres mestres forners i pastissers matinen cada dia per preparar els nostres productes d'elaboració pròpia i perquè arribin a la teva taula acabats de fer.

Els productes elaborats pels mestres artesans a l'obrador es distribueixen diàriament fins a:

· Els nostres forns de pa i pastisseries distribuïdes per la zona nord de Mallorca, perquè puguis anar a comprar-los fàcilment o gaudir-los mentre et relaxes i passes una estona agradable.

· La nostra àmplia cartera de clients del sector HORECA de Mallorca que han decidit confiar en nosaltres per la qualitat i frescor dels nostres productes. Tenim dos torns de repartiment diaris i els preus més competitius de la zona.

El nostre obrador, on elaborem artesanalment i posem al forn el pa, brioixeria i pastisseria de Panord, ens converteix en un dels majors forns artesanals de Mallorca.

L'obrador de Panord

Pa

Els nostres forners, Tomeu, Juan i tots els seus companys, sempre ens ofereixen un pa de qualitat.

Rebosteria casolana

Pep, Jose i el seu equip ens endolceixen el dia amb les seves postres casolanes.

Brioixeria

Productes elaborats amb les experimentades mans dels nostres forners i pastissers, perquè quedin sempre boníssims.

Productes mallorquins

Som de l'illa, per això som experts en fer els productes que sempre ens han agradat.

El teu forn de pa de confiança

El teu forn de pa de confiança

Cuidar la matèria primera, elaborar diàriament el nostre productes i prestar especial atenció al client han estat les nostres prioritats des de que vam néixer com un petit forn a Alcúdia (Mallorca) amb el nom de Panificadora nord de Mallorca.
Ara, més de 20 anys després, podem presumir que el treball dur i la satisfacció de centenars de clients han donat els seus fruits: disposem de forns i pastisseries en diferents pobles de Mallorca i seguim donant el millor servei als hotels de l'illa.

Troba'ns

Alguns dels punts on pots gaudir dels nostres productes

Aquest lloc utilitza cookies, al utilitzar aquest lloc, acceptau l'ús de cookies amb conformitat amb les nostres directrius. Per més informació legeixi la nostra Política de Privacitat. Acceptar