preloader logo
 Forn de pa i pastisseria per a hotels, restaurants i cafeteries a Mallorca

Forn de pa i pastisseria per a hotels, restaurants i cafeteries a Mallorca

HORECA

Som el forn de pa i pastisseria líder en distribució de productes frescos per a hotels, restaurants i cafeteries a Mallorca. Des del 1997 ens dediquem a servir els hotels i restaurants de la zona nord de l'illa i cada any són més els clients que confien en nosaltres.

Amb el nostre assortiment de productes esperem satisfer les necessitats de tots els nostres clients, oferint-los sempre els millors productes amb el millor servei a un preu inigualable. A més, sempre estem oberts a suggeriments per poder millorar i adaptar-mos a cada client.

També tenim menús setmanals per a poder oferir una gran varietat de productes i facilitar el funcionament entre Panord i client.


Productes per al sector Horeca

Clients que confien en nosaltres

Viva hotels
Hotel Zafiro
Grupohotel
Hotel Eix
Mar Hotels
Universal hotels
Escalas Hotels
Hotel Gran Bahía
Hotel Formentor
Hotel Garden
Hotel BQ
Hotel Stil

Els nostres clients opinen

 • Varietat de planxes

  "Destac totes planxes de moltíssims de productes que tenen. Totes estan boníssimes. I et dóna molta facilitat per variar el teu menú de postres."

  Juan Francisco, Chef de Hotel Playa Dorada

 • Pastisseria per a buffete

  "Molt contents dels serveis que ens ofereix Panord. Els seus productes són de qualitat i ens aporten un valor afegit als nostres bufets"

  Raul, chef del Hotel Condesa

 • Molt bon servei

  "Pastisseria boníssima i variada. A més, molt bon servei!"

  Jose, Chef Hotel Delfin Azul ( BQ HOTELS )

 • Pastisseria fresca i una pasta de fulls boníssima

  És un plaer fer feina amb ells, els seus productes de pastisseria són frescs i de qualitat. També vull destacar que la seva pasta de fulls són ideals per un bon "Wellington".

  Carlos, chef Hotel Picafort Park ( Stil Hotels)

  Aquest lloc utilitza cookies, al utilitzar aquest lloc, acceptau l'ús de cookies amb conformitat amb les nostres directrius. Per més informació legeixi la nostra Política de Privacitat. Acceptar