preloader logo
El pastís més especial per a la millor festa

El pastís més especial per a la millor festa

Tartes per festes

Panord s'adapta a tu per fer el pastís que més t'agradi en un dia especial. Els nostres mestres pastissers treballen diàriament i elaboren tot tipus de pastissos. Podem fer que el teu dia especial sigui més dolç!

Pastissos especials per aniversaris, batejos, comunions, comiats de solter / a, casaments, pa d'àngel, etc.

No només fem planxes o braços de gitano perquè els clients puguin gaudir d'un bufet deliciós, també vam elaborar pastissos personalitzades per a tota mena de festes. Des pastissos tallats a mida o amb la figura que més t'agradi, fins hòsties amb la foto que tu prefereixis.

Pastissos per a esdeveniments, hòsties, formes, banderes i moltes més

Banderes

Bandera Mallorca
Bandera Balears
Bandera Espanya
etc.

Tartes per avents

Bautizos
Bodas
Comuniones

Tartes per formes

Números
Cares
Escuts

Neules

Fotos
Dibuixos

Fes la teva comanda de la manera més senzilla

DOS REPARTIMENTS DIARIS

Realitzar una comanda per al teu hotel, restaurant o cafeteria a Panord és molt senzill. Només t'has de posar en contacte amb nosaltres, fer la teva comanda, almenys 24 hores abans per poder garantir un producte de qualitat, i esperar que arribi el nostre repartidor.
El nostre horari, de temporada*, per a realitzar comandes es de 8h a 20h i tens diferents opcions per fer-ho:

Trucar al:

T’ atendrem encantats al nostre número de telèfon i resoldrem tots els teus dubtes

971 89 08 75 (24h)
Whatsapp

Com ens agrada posar-ho fàcil, pots fer la teva comanda a través del nostre Whatsapp:

620 81 97 40 (hasta las 20h)
Email

Si prefereixes enviar-lo per escrit, només has de escriure un e-mail a aquesta adreça i t'atendrem el més aviat possible: pedidos@panord.es

pedidos@panord.es (hasta las 20h)

*Per realitzar una comanda fora de l'horari de temporada (octubre - Abril) consulta amb l'oficina.

Repartiment habitual

Repartiment habitual

Repartim els nostres productes de pa i pastisseria per als clients de la zona de Palma i Andratx els dilluns, dimecres i divendres. D'altra banda, a la zona sud, per laColònia de Sant Jordi, els repartiments es faran els dimarts, dijous i dissabtes.
A més, disposem d'un servei de repartiment inter-illes per a Menorca que es realitza els dimarts i els dissabtes. D'aquesta manera fem arribar tots els nostres productes de qualitat a tothom que els necessiti.

Repartiment excepcional

També podem fer arribar productes de qualitat, elaborats cada dia, als nostres clients de manera puntual. Per determinar el dia que podem fer el repartiment, cal saber la quantitat de productes necessaris. Per a més informació, contacteu amb nosaltres i decidirem la millor opció.

EL NOSTRE CATÀLEG DE PRODUCTES

EL NOSTRE CATÀLEG DE PRODUCTES

Si estàs interessat en fer-mos alguna comanda i vols saber una mica més sobre els productes que et podem oferir, tan sols has de descarregar-te aquest PDF. Hi trobareu les mesures, pesos i referències de tots els nostres productes.

descarregar pdf

Aquest lloc utilitza cookies, al utilitzar aquest lloc, acceptau l'ús de cookies amb conformitat amb les nostres directrius. Per més informació legeixi la nostra Política de Privacitat. Acceptar